Aitoleipä
Pyynikki

Tänään avoinna

Tänään lounaalla

MUSTAMAKKARAA (M)

Tapolan tamperelaista herkkua puolukkahillolla

PAISTETTUJA MUIKKUJA KERMAVIILIKASTIKKEELLA (L, saatavilla G)

Ruisjauhoissa leivitettyjä ja voissa paistettuja muikkuja yrttisellä kermaviilikastikkeella

HÄRKÄPAPUPIHVEJÄ KERMAVIILIKASTIKKEELLA (L, G, K, saatavilla M, VE)

Lagerbladin friteerattuja härkäpavuista ja kaurasta valmistettuja pihvejä

PERUNAMUUSIA (L, G, K), LÄMPIMIÄ KASVIKSIA (M, G, VE)

TALON PANNUPIHVEJÄ METSÄSIENIKASTIKKEELLA (L, G)

Omassa keittiössä valmistettuja pannupihvejä kermaisella metsäsienikastikkeella

KANAA CAJUNKASTIKKEESSA (M, G)

Broilerin rintaa mausteisessa cajunkastikkeessa

KOLMEN PAVUN MEKSIKOLAISTA PATAA (M, G, VE, HOT)

Valko-, musta- ja kidneypapuja tulisessa tomaattikastikkeessa

PAISTETTUJA BBQ-PERUNOITA (M, G, VE), LÄMPIMIÄ KASVIKSIA (M, G, VE)

JAMAICAN JERK CHICKEN TULISELLA KASTIKKEELLA (M, G)

Karibialaistyylistä extramausteista kanan koipea

KOSKENLASKIJAN KALAKEITTOA (L, G)

Koskenlaskijalla sakeutettua keittoa seitistä, katkaravuista, perunasta ja porkkanasta

FALAFELPIHVEJÄ SAVU-CHILIKASTIKKEELLA (M, G, K, saatavilla VE)

Lagerbladin kikherneistä valmistettuja vegaanisia falafelpihvejä

RANSKALAISIA (M, G, VE), LÄMPIMIÄ KASVIKSIA (M, G, VE)

Tarjolla vappubrunssi!

PALERMON PASTAA (L)

Suosikkireseptissä penneä ja kotimaista kanaa curry-kermakastikkeella

LINDSTRÖMINPIHVEJÄ RANSKANKERMALLA (M, G)

Lagerbladin pihvejä naudanlihasta ja punajuuresta

PINAATTI-KASVISLASAGNEA (M, VE)

Lasagnea pinaatista ja kasviksista

YRTTIMUUSIA (L, G, K), LÄMPIMIÄ KASVIKSIA (M, G, VE)

Tänään ei lounaskattausta.

Tänään ei lounaskattausta.

Katso viikon lista

Aitoleipä Pyynikki tarjoaa aitoja makuja ja tunnelmaa

Pyynikin historiallisessa trikootehtaassa sijaitseva Aitoleipä Pyynikki tarjoaa uniikin elämyksen rustiikkisessa tehdasmiljöössä.

Käynnistä päiväsi herkullisella aamupalalla, nauti kiireettömästi viikonlopusta runsaalla brunssilla tai nauti maukas lounas lämminruokavaihtoehtoineen ja salaattipöytineen.

Buffet-aamiainen on tarjolla päivittäin ja lounas arkipäivisin. Brunssia tarjoilemme joka lauantai ja sunnuntai – kerran kuussa huippunäkymin ylimmän kerroksen ravintolassa!

Tervetuloa nauttimaan herkullisesta makuelämyksistä Aitoleipä Pyynikkiin!

Huom!
Emme vastaanota ravintolassa käteistä rahaa.

Tarjoamme

  • aamiaisbuffet
  • lounasbuffet
  • brunssi viikonloppuisin
  • tuoreet leivät ja konditoriaherkut päivittäin
  • tilat ja tarjoilut yksityistilaisuuksiin

Pysäköinti

Käynti parkkihalliin Trikookujalta. Maksu eparking-sovelluksella (lataa sovellus mobiilisi etukäteen).

Ravintolan edessä on 30 minuutin sekä 2 tunnin parkkipaikkoja.

Varaa pöytä brunssille

Lounashinnasto

Arkilounas 13,70€

Lounas tarjolla

Ma-pe Aamupala 7-10. Lounas 11-14
La Aamiainen 7.30-11. Brunssin kattaukset klo 11.45 & 13.30
Su Aamiainen 7.30-11. Brunssin kattaukset klo 11.45 & 13.30

Lounaslista Aitoleipä Pyynikki viikko

Maanantai

MUSTAMAKKARAA (M)

Tapolan tamperelaista herkkua puolukkahillolla

PAISTETTUJA MUIKKUJA KERMAVIILIKASTIKKEELLA (L, saatavilla G)

Ruisjauhoissa leivitettyjä ja voissa paistettuja muikkuja yrttisellä kermaviilikastikkeella

HÄRKÄPAPUPIHVEJÄ KERMAVIILIKASTIKKEELLA (L, G, K, saatavilla M, VE)

Lagerbladin friteerattuja härkäpavuista ja kaurasta valmistettuja pihvejä

PERUNAMUUSIA (L, G, K), LÄMPIMIÄ KASVIKSIA (M, G, VE)

Tiistai

TALON PANNUPIHVEJÄ METSÄSIENIKASTIKKEELLA (L, G)

Omassa keittiössä valmistettuja pannupihvejä kermaisella metsäsienikastikkeella

KANAA CAJUNKASTIKKEESSA (M, G)

Broilerin rintaa mausteisessa cajunkastikkeessa

KOLMEN PAVUN MEKSIKOLAISTA PATAA (M, G, VE, HOT)

Valko-, musta- ja kidneypapuja tulisessa tomaattikastikkeessa

PAISTETTUJA BBQ-PERUNOITA (M, G, VE), LÄMPIMIÄ KASVIKSIA (M, G, VE)

Keskiviikko

JAMAICAN JERK CHICKEN TULISELLA KASTIKKEELLA (M, G)

Karibialaistyylistä extramausteista kanan koipea

KOSKENLASKIJAN KALAKEITTOA (L, G)

Koskenlaskijalla sakeutettua keittoa seitistä, katkaravuista, perunasta ja porkkanasta

FALAFELPIHVEJÄ SAVU-CHILIKASTIKKEELLA (M, G, K, saatavilla VE)

Lagerbladin kikherneistä valmistettuja vegaanisia falafelpihvejä

RANSKALAISIA (M, G, VE), LÄMPIMIÄ KASVIKSIA (M, G, VE)

Torstai

Tarjolla vappubrunssi!

Perjantai

PALERMON PASTAA (L)

Suosikkireseptissä penneä ja kotimaista kanaa curry-kermakastikkeella

LINDSTRÖMINPIHVEJÄ RANSKANKERMALLA (M, G)

Lagerbladin pihvejä naudanlihasta ja punajuuresta

PINAATTI-KASVISLASAGNEA (M, VE)

Lasagnea pinaatista ja kasviksista

YRTTIMUUSIA (L, G, K), LÄMPIMIÄ KASVIKSIA (M, G, VE)

Lauantai

Tänään ei lounaskattausta.

Sunnuntai

Tänään ei lounaskattausta.

M = maidoton
L = laktoositon
VL = vähälaktoosinen
VE = vegaaninen
G = gluteeniton

Ruokien allergeeni- ja alkuperätiedot saa kysymällä henkilökunnalta.

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Hotelliaamiainen buffet-pöydästä

Runsas aamupalapöytä tarjolla arkisin klo 7–10 ja viikonloppuisin 7:30–11.

Brunssi talvella 2025

Brunssikattaukset Trikoosalongissa!

  • 5.4. & 6.4. klo 11.00 & 13.00
  • Vappubrunssi 1.5. klo 11.00 & 13.00
    • Vappubrunssi 39,90€
    • Lapsi alle 3v 12,00€
    • 3-12v 20,00€   

Vappubrunssi menuun tästä!

  • Äitienpäiväbrunssi 11.5. klo 11.00 & 13.00
    • Äitienpäiväbrunssi 39,90€
    • Lapsi alle 3v 12,00€
    • 3-12v 20,00€

Äitienpäiväbrunssi menuun tästä!

Hinnat:

  • Aikuinen 31,90€
  • Lapsi 3-6v 7,00€
  • Lapsi 7-13v 15,00€
  • Opiskelija 24,90€

Tarjoilemme brunssia lauantaisin ja sunnuntaisin:

  • alakerran ravintolassa klo 11:45–15 (toinen kattaus klo 13:30 alkaen) 
  • ylimmän kerroksen ravintolassa klo 11–15 (toinen kattaus klo 13 alkaen)

Brunssi menu

  • Chicken & waffles (L)
  • Hunajaglaseerattua halloumia (L, G, K)
  • Pekoni-munakokkelia (M, G)
  • Sesongin lämpimiä kasviksia (M, G, VE)
  • Aitoleivän kana-caesarsalaattia (L, saatavilla G)
  • Paahdettua omena-pähkinäsalaattia (M, G, VE, sis. pähkinää)
  • Keittiömestarin paahdettua perunasalaattia (M, G, K)
  • Marinoituja herkkusieniä (M, G, VE)
  • Kirsikkatomaatteja ja kurkkua (M, G, VE)
  • Vaihtuva valikoima leikkeleitä, juustoja, ja alkupaloja charcuterie-tarjottimilla (-)
  • Mattilan possupastramia, marinoitua punasipulia ja kaprista (M, G)
  • Kala-Lapin lämminsavulohta ja hollandaisekastiketta (L, G, saatavilla M)
  • Kylmäsavulohimoussea ruisnapilla (L)
  • Luonnonjogurttia ja maitorahkaa (L, G, K)
  • Marjasekoitusta (M, G, VE)
  • Granolaa, muroja, siemeniä, pähkinöitä ja sipulirouhetta (M, VE, sis. pähkinää)
  • Riisipiirakoita ja munavoita (L, K)
  • Perunarieskoja (M, K)
  • Valikoima vaaleaa ja tummaa leipää (L, K, saatavilla M, G, VE)
  • Kolmen värin smoothievalikoima (M, G, VE)
  • Valikoima kakkuja (L, K)
  • Suklaacroissantteja (K)
  • Rahkapannukakkuja (L, K)
  • Kolmen suklaan moussea (G, K)
  • Mansikka- ja omenahilloa, appelsiinimarmeladia sekä kermavaahtoa (L, G, K)
  • Suklaa- ja kinuskikastiketta sekä Nutellaa (L, G, K, sis.pähkinää)
  • Pauligin Juhla Mokka -kahvia, teevalikoima ja tuoremehuja (M, G, VE)

Lisäksi gluteenittomia jälkiruokavaihtoehtoja

Varaa pöytä brunssille

Yhteystiedot

Pyynikintie 25, Tampere
+358 35 231 105
pyynikki@aitoleipa.fi

Jenni Luojukoski
Ravintolapäällikkö

Lounasajat

Ma-pe Aamupala 7-10. Lounas 11-14
La Aamiainen 7.30-11. Brunssin kattaukset klo 11.45 & 13.30
Su Aamiainen 7.30-11. Brunssin kattaukset klo 11.45 & 13.30

Aukioloajat

Ma-pe 7.00-15.00
La 7.30-15.00
Su 7.30-15.00

Poikkeusaukioloajat

1.5. Vappubrunssi kattaukset Trikoosalongissa klo 11 & 13
11.5. Äitienpäivä brunssi kattaukset Trikoosalongissa klo 11 & 13
29.5. 7.30-11.00